C L O U D ;
"selamat datang ke blog saya:)"
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
EnTaH HaPe2 La Si BuDaK 2 OrG nEy
Friday, 8 February 2013 • 08:42 • 0 comments
Assalamualaikum sahabat2,,
skrang ney kte dh rjin skit nk update blog,,heheh selama ney bkn nye mls tp xde masa biasa la org besnes (@______________@)

hari ney kte nk wt entry sal 2 org bdak yg brnama dada dan lahlah,,agak2 korang penah x dgr nama bdak ney??? deorng ney cume ade kt ats darat je kt tmpt len xde,,pndai2 la korang cari  spe dye ney,,klau nk senang search je kt abg google,,


ha! kt dlm ney ade gmbr deorang..kn kte dh ckp deorng ney ade kt skitar darat je tp xau lah klau deorng ney ade kt air ke kt udara ke,,klau ade mkne nye deorng ney dh jdy H*n*u hehehe!!

Alkisah nye brmula pada suatu petang yg sngt indah lg mmpersona dtg 2 org si kanak2 ribena yg brnama dada dan lahlah( mnx maaf lh klau gaye bhase teman ney hentah hape2 sbb dulu time spm xnk blaje elok2)ke blik kwan yg brnama nana  yg trlenak nun jauh di utara  blok B137


ney la blik nana kwan dada dan lahlah
cantik kn!!!!

dada dan lahlah sbenar nye trsesat blik,,pada awal nya mereka ingin menziarahi nini di blik B140 tetapi telah dihalau oleh nini,kemudian mereka pon brlari2 hingga ke hujung................................the end
(^_________________________________^)


pandai- pandai korang la sambung cter ney.....mls kte nk smbung,,
sbnar nye dada n lahlah yg sruh kte wt entry sal deorng,,entah hape2 kan,,hahaha


knal x spe ney??? ney antara watak utama dlm cter tdy

 2 org ney antara watak utama dlm cter ney



lg sorang ney watak sampingan,,xpsal2 bdak tdung pink 2 jdy watak sampingn


comel kan baby ney,,sbenar nye baby ney ade skandel ngn dada n lahlah,,ish3 skandel ape agk2 korang??
dada ngn lahlah ney memang bnyk skandal,,hahaha tipu jerrrrrrrrrr!!!!


hehehe tdy gmbr baby,,ney pom gmbr baby tp dgn bapak2 baby skali,,tau x sbb ape kte letak gmbr baby ngn bapak baby skali sbb dada n lahlah ade rahsia udang disbalik mee dgn gmbr ney,,


okey x gmbr ney dada lahlah??? 
kn korang sruh kte crikn gmbr2 L**i H******E


nah!!! amik gmbr ney


dh ckup blom koleksi korang??? nk lg ke??


cukup la 2,,mls aku nk brsubahat ngn korang hahahaha!!!
amik sume gmbr ney penat aku mncari


PASTFUTURE
TUAN TANAH;
Name : Izzatul Husna bt Azmi
Known as : chik una
Age : 20 years young
Stay at : Taiping, Perak
Country : Malaysia
Study at : Universiti Malaya
Favourite Colours : White and Soft Pink
Language : Malay , English , Arabic *insyaAllah*
Hobby : blogging, online-ing, surfing the internet
Favourite Quotes : Belajarlah memaafkan walau diri terluka . Berhentilah memberi alasan walau diri ingin menyatakan kebenaran (:

Jum Sembang dengan Saya




TAUTAN KITA;

"Hidup biarlah berbakti, walaupun tidak dipuji..
"


KISAH DULU-DULU;



SAHABAT SELAMANYA



aku dan nisa
kenangan bersama


jumpa saya di fesbuk





my friend




aclassmate



selamat membaca