C L O U D ;
"selamat datang ke blog saya:)"
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
ReHlAh MaJmUaH 4 (.^_^.)
Wednesday, 6 February 2013 • 06:22 • 0 comments
Assalamualaikum sume (.^_^.)
hari ney bru brkesempatan pulak nk update blog setelah sekian lama smpai nk brusang dh blog ney pnye lama x update...hehehehe
nk cter sal ape ea???
bru2 ney majmuah 4 wt rehlah kt agro resort setiu terengganu best ngat!!!

gambar ni time dh nk blek


ni gambar time dlm bas sblom smpai

gmbar ni kt masjid,,ape entah nme msjid ni tp kteorg dh smpai ganu time ney smentara nk tnggu bdak laki habis solat jumaat kteorg pom ape lg brgambar je la,,farah ngn ikin paling excited skali

akhirnya smpai jgak kt agro resort ney,,kteorg smpai dlm kul 3pm xde la jauh sngt prjlanan,,smpai2 kt sni rse hilang sume masalh yg ada,,

ni gmbar bdak2 poyo hahaha trmasuk kte la 2,,,heheh
gmbr dr kiri : SuFi, NaJmA, NaJaH, nIsA ,HuSnA

smpai2 je sume pkat excited ble tgok blik,,hehe xde la sume just bdak2 yg dup blik ngn kte je kowt rse nye lh,,
hehehe bak kata deorg ala2 mcm "HOTEL" tp mmg lbih kurang mcm hotel pom yew la ada aircond,astro mmg selesa sngt,,
tp kn astro 2 mcm dye xbyar habis je bill hahaha suke hati jew,,
mne x nye ade bpe jew siaran yg bleh bkak,,sory mngata (.^_^.)

hehehe nk tau x blik kteorg xttup2 aircond dr start msuk hingga lah nk blek  hehehe bak kata org 2 "kita kan dh byar rugi klau x guna" hahaha agak2 nye spe la org 2??
2 la psal ble sape2 je yg msuk blik kteorg sume ckp "sejup gler blik korang" hehehe nakal kn kteorg (.>_<.)


Time ney tgh wt prsediaan untk program mlm nnt,,yg kt blakang 2 deorng tgh susun2 kerusi kteorg ney je yg curi tulang,,
mlm kteorg ada wt BBQ dgn tukar2 hadiah,,
hrmmmm!!!! entah pape je main tukaar2 hadiah ngn bdak laki bg hadiah mrepek2,,
nk tau x kte dpt hadiah khismis 2 kotak kecil dr bdak laki
entah pape je kn hahaha,,mmg la khismis 2 elok tp klau takat khismis adik kte pom bleh blikn kt kdai dpn umh hehehe!!
ada yg dpt 2 coklat cloud9,,ksian2
tp ad yg bgos nk tau x nisa ( yg tgh mnggedik pegang phone dlm gmbr ney) hehehe!!! dye dpt btol air wane pink besar cantik sngt "untung lerrrrr"

ni budak laki tgh wt BBQ,,rjin kn bdak laki klas kte,,hehe
ade spe2 yg rse brkenan di hati,,klau nk sila pm kt inbox kte,,(*_*)


sblom mkn kteorg ada pnggisian dgn mentor ksayangan DR.AHMAD NAJIB B. ABDULLAH..sejup mata memandang bgos2 bdak pompuan klas kte,,ade ciri2 isteri solehah,,
hrmmm!! tp bdak pompuan klas kte sume dh brpunya jgn ade hati la nk tackle,,ape?? ingt kteorg ney xlaku ke!!!

 ni time tukar2 hadiah sume wajah ceria je time dpt,,tp lpas bkak hadiah mcm2 pesen muke,,ade yg trbeliak mata,,ade yg trlopong mulut ade yg senyum lebar,,

  
pagi2 lg kteorg dh kuar jln2 rugi je la klau dh smpai tp x terokai tmpt ney,,




ni la wajah kanak2 ribena yg sedang brmain buaian,,
ni patut nye dh kne saman bdak trlebih umur main buaian..


asyik gmbar deorang jer!!!! mesti korang dh boring tgok gmbr deorang,,kte pom sbenar nye  dh boring,,bkn nye boring tp nk trmuntah,,hahaha


hehehe gmbr ney msti korang x boring tengok 


first time naik bende ney,,xtau la nme sbenar knderaan ney tp yg kte pnggil "pondok buruk terapung" hehehe bunyi nma mcm brpuaka je bnde ney,,best sngt naik bnde ney,,time yg sronok bila bnde ney x stabil brgoyang2 rse mcm nk trbalik je bnde ney,,klau nk rse pnggalaman naik bnde ney dtg la kt sni


hehehehe (.^_^.)mcm knal je bdak dlm gmbr ney,,korang sume msti knl kn!!!



korang2 cew korang tgok bdak yg dduk hujung skali blh kanan 2 kn tgh wt gya ape ea???
agak2 korang msti gya trbaru kn dgn wajah muka yg penuh dgn kayakinan "inilah gaya ku"kata chik najah "kenapa mcm pelik je gaya??"kata nisa kpd najah,dengan angkuh dn selamber nye najah spekang ommputih "follow me my body why are you difiket-difiket"klau korang nk thu chik najah ney pelajar trbaik muet thn 1896,,x sangka plak kreatif jgak si budak najah ney pas 2 pndai ommputih plak 2 pas ney bleh la pakat2 tiru gya ney,nama gya ney "OPAH NAJAH STYEL"
najah pas ney wt la gye yg lebih kreatif lg
(.^__^.)

eh2 bleh tido plak dye,,,agak nye ngntok sngt kowt yew la masulah (pen.kelas) kn bnyk keje kne wt smentara tgh xde keje ney curi2 la mse untk tido bak kata pepatah melayu masa itu emas,,btol x anis??? 

"anis bangun x2" kata najah dan nisa kpd anis
"bak kata pepatah siam tido itu lebih brharga dr ikan pirana yg ada di agro resort" sambil mamai anis mnjawab


jgn jeles,,best naik bnde ney tp penat nk mndayung nye



ney wajah2 pkerja cleaner kt sni made in siam tau klau korang jmpe deorng tlong kem salam untk kte tp  cleaner ney brtaraf antarabangsa skit la sbb pkai topi ,,deorng pkai topi 2 sbb bru lpas cuci menara Eiffel kt perancis



ney lah wajah2 ahli koperat yg brjaya,,sedang diskusi untk menaik tarafkn prniagaan ikan pirana untk di import ke siam




ney time nk blek dh sdey ngat2!!!!rndu tmpt ney



okey la takat ney jew entry yg kte rajin nk taip,,
sorry la korang klau ade terasa pape ke ngn kte

(.^______________________^.)




PASTFUTURE
TUAN TANAH;
Name : Izzatul Husna bt Azmi
Known as : chik una
Age : 20 years young
Stay at : Taiping, Perak
Country : Malaysia
Study at : Universiti Malaya
Favourite Colours : White and Soft Pink
Language : Malay , English , Arabic *insyaAllah*
Hobby : blogging, online-ing, surfing the internet
Favourite Quotes : Belajarlah memaafkan walau diri terluka . Berhentilah memberi alasan walau diri ingin menyatakan kebenaran (:

Jum Sembang dengan Saya




TAUTAN KITA;

"Hidup biarlah berbakti, walaupun tidak dipuji..
"


KISAH DULU-DULU;



SAHABAT SELAMANYA



aku dan nisa
kenangan bersama


jumpa saya di fesbuk





my friend




aclassmate



selamat membaca